OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, July 3, 2012

Vogue Da Vass Kau!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.



Tengok Masterchef Selebriti semalam? Fine dining kau. Semalam sesi berkumpulan. So, diorang kene masak makanan feveret Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Okay arr tu. Haiya, latuk kenapa you kasi jatu itu beras? No luck la aiyo-

Wah, Mariani! Vogue gitew-

Tapi aku cam rasa Mummy Mariani should wear something yang sesuai dengan age dia. Such as baju kurung ke. Tak pun kebaya labuh ke. Lagi santek! Baju kurung sekarang kan cantek-cantek. Boleh je bawak pegi makan fine dining.

Kan?

Aku tengok sekarang ni si JA pulak yang over tau!. Suka-suka nak perintah orang sana sini. Aku dah lama dah perhati. Dari episod pertama masa buat grouping lagi.

Aiyooo-

Kat umah pun kau begitu ke? Mat ko pegi amek tu. Minah ko buat yang itu. Oii, cik siti salah tu potongnya. Potong gini. Tak boleh cam Cik Temah ooii, benda tu kene susun begini. Damn-

Double A? Malam tadi dia maintain. Maintain la sangats!. Dia pun over tau-

Mula kat takmo nyanyi. Nak bagi Datuk F nyanyi konon. Padahal masuk je music terus ko nyanyi!. Hahahahha. Ghasaklah-

Kumpulan merah kalah. So, Datuk F, Double A dengan Soo Wincci will be in sesi penyingkiran malam kang. Kalau dibuatnya kene masak masakan Melayu, it will be an advantage to Datuk F dengan Double A. If western dish, it will be advantage to Datuk F dengan Soo Wincci. If kene buat dessert pun, Datuk F dengan Soo Wincci will get the advantage. Hmmmm . . .

Apakah akan terjadi?

Tunggu malam nanti dan ulasannya esok pagi. Hahahaha.

Sengals-

p/s: ada budak praktikal masuk opis. ngeh.ngeh.ngeh-