OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, July 6, 2012

Kemarau Kasih

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Wah! novel ketiga kot dalam minggu ni. Terbaek. Seminggu baca sampai melambak novel, pastu bila semua novel dah habes baca terus melangut tak tau nak buat apa.

Dem-

Novel ni terbitan Fajar Pakeer. Tajuk novel ni Kemarau Kasih. Memang kemarau pun! Hanis dan Azam dipertemukan dengan family match. Lalu berkahwin tanpa ada perasan kasih dan cinta.

Azam seringkali menyakiti Hanis. Herdik. Tengking. Sepak. Tampar. Segala naflah zahir dan batin pun tak diberi. Dahla tak bagi si Hanis tu balik umah mak dia. Giler pentamak. Dah la cenggitu, ada pulak affair dengan bekas kekasih, Sarah.

Amir, adik Azam. Bekas kekasih Hanis. Sering mengganggu Hanis tika Azam tiada di rumah. Payah la weiyh  camni nye konflik. Penat gak la aku baca.

Tapi part yang paling sedey bila dah nak ending tu la ....

Kalau korang baca pun aku rasa korang boleh angkap ending dia macam mana. So, Selamat Membaca!



Harga : RM 20.00

Hasil Nukilan Ida Riyana.

Ok, bai. Entri terakhir untuk minggu ni. Esok nak berjalan-jalan ke Batu Pahat.

Daaaa-----