OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, March 7, 2013

Ibu mengandung + peluh = Asyem!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Konon! kata takde mood nak update belog la... mood swing la... apa la... ni second entry for today dalam waktu terdekat plak tu. Pui!

Tetiba idea nak menaip datang... maka jangan disia-siakan.

*matakeatastangankatbahu* cliche-

aku tak pasti ini fakta atau auta!

IBU MENGANDUNG + PELUH = ASYEM!

untuk diri aku yang dah trimester terakhir... sesi perpeluhan adalah sangat sangat sangat memberansangkan!

malu pun ada...mau taknya hari-hari aku rasa keti baju aku basah!

tapi buat masa ni tahap asyem tu belom sampai lagi. kalau dah sampai tahap itu harus aku lari dari Encik Usben. Hahahahaha!

Larikkkkk!

ni tengah menaip ni pun peluh aku meleleh mencurah-curah ke ladang gandum! padahal suhu econ kat opis ni 20 celcius! aku cuba cari fakta dah auta untuk masalah ni. tidak ketemuan...aiyooo!

Aku cuba jugak bertenang seperti setenang air di kali. Namun, buat masa ni body temperature aku tak berapa nak geng! Hadoiyai!

Korang ada cara tak? Takkan aku nak letak tuala good morning kat keti aku kot! hahahaha! Memey tak arr aku nak buat! giler!

Ok. Bai-