OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

DAPUR CHEPAH

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Berita baik untuk penggemar kek, apam, roti jala dan kuih muih tradisional (^^,)v

Nak order?

Call, SMS, We Chat or What's App aku kat no ni 019-3031450.

Self pick-up. Atau boleh jumpe mana-mana meeting point.

- Wangsa Walk, Wangsa Maju
- Shell, MRR2
- Giant, Taman Permata
- Giant, Setiawangsa

**********

Oh, yea....kalau korang teringin nak makan roti jala. Tapi malas nak buat atau tak pandai buat. Boleh call adik aku kat no. ni Alwi 012-232 9054. Nak order dengan kuah sekali pun boleh. Harga? Korang bincangla dengan dia. Aku tak hebat bab harga roti jala ni. Hehehehe...

Jangan lupa call! ALWI 012-232 9054 (^^,)v

**********

Ooop! ooop! oop! ... ada lagi satu. Hampir lupa. If korang perlukan catering untuk area Lembah Klang. Uols boleh call no. ni  .....

Nadimat Catering 019 - 231 5517 / 017 - 875 1105

atau

Restoran Hannoon Al-Arab 012 - 343 0706

* if korang minat dengan kuih muih tradisional such as karipap, seri muka, kuih talam keladi, kuih talam suji or else. Korang boleh la call Nadimat Catering. Diorang amek order untuk kuih muih tradisional. Singgah kat web ini kalau korang ingin lihat produk Nadimat Catering.

***************************************************************************************************

ROTI BAKAR GULA

My new baby. Available for pre-order. RM3.00 untuk 1 pack. Minimum order 3 pack.





MINI CHOCO CAKE









BLUEBERRY MUFFIN


CHOCOLATE CHIP MUFFIN



BIRTHDAY CAKE



 




CHOCOLATE CAKE MOIST...RM40.00 only






BLACK CHERRY CHEESE CAKE



LASAGNA CHEESEKUT




CHEESEKUT .... RM 30.00 only



CHOCOLATE CAKE IN JAR



CHOCOLATE CAKE MOIST LELEH... RM 40.00 only!



RVCCC .... RED VELVET CHOCOLATE CAKE CHECKERED...



CONGO BARS... RM 25.00 only!