OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, March 14, 2011

A Doctor In The House: The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad

I hope and wish that I can read this book. This book already SOLD OUT in the market after a day launch. Huhuhuhu....

MPH Group Publishing telah menerbitkan dan mengedar buku yang ditunggu-tunggu oleh semua readers. Buku A Doctor In The House: The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad. Hasil nukilan Tun Dr Mahathir Mohamad. Buku ni berada di pasaran pada 08/03/2011 di semua stor MPH dan kedai-kedai buku seluruh negara.


Sedikit INFO pasal buku neyh!

I've got these articles from MPH

In his twenty-two years as Prime Minister of Malaysia Dr Mahathir Mohamad transformed his country from an agricultural backwater into an industrial powerhouse that would become the seventeenth-largest trading nation in the world.

This remarkable achievement was not without controversy, and Dr Mahathir’s extraordinary vision and iron grip earned him both enemies as well as ardent admirers within and outside of Malaysia. He has been described—typically and paradoxically—as a tyrannical dictator, a bête noir, as well as inspiring, courageous and an outspoken defender of the downtrodden, the Third World, and moderate Islam.

At almost every turn Dr Mahathir rewrote the rules. This book reveals hitherto unknown aspects of this intensely private, but publicly bold, statesman. It provides a clear and compelling narrative of modern Malaysian political history as seen through the eyes of one its greatest shapers. It is neither apology nor defence, but a forceful, compelling and often exciting account of how Dr Mahathir achieved what he did in so short a time, and why.


Pasal Penulis buku neyh!
 
Tun Dr Mahathir Mohamad lahir pada 10/07/1925. Beliau adalah Perdana Menteri Malaysia yang ke-empat. Dia memegang jawatan PM selama 22 tahun. Lama tuuuuu! kalau 22 tahun, maknanya dia da jadi PM Malaysia dari tahun 1981, pastu umur dia 56 tahun. Pencen dari PM Malaysia masa umur dia 78 tahun pada tahun 2003. Dia antara PM Malaysia yang paling lama memegang jawatan Perdana Menteri Malaysia....cayalah Dr. M! kini beliau masih lagi aktif berpolitik, walaupun sekadar suam2 kuku saje...tapi bolehla...kerana Malaysia masih memerlukan idealisme from him.

okey...tu saje citer pasal buku ni. aku harap aku dapat baca buku ni. pastu mana tau aku leh tulis aku review kat blog ni...biler cakap pasal buku, novel INTERLOK pun aku tak dapat baca lagi....nak beli laaaaa....Encik Usben bantuin saya, dong!