OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

BOOKS

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Berminat untuk beli buku?

Uols boleh membuat pesanan disini...

NHR Network Marketing Sdn Bhd
Tel/ Faks: 03 - 4142 8850
Email: noahmarkam@yahoo.com.my

#bookreview

takpun korang leh singgah kat FB aku...kat situ ada gak aku update psl buku #bookupdate

Tapi kat book review takdela banyak sangat review yang aku buat. Tak mampu jemah nak review semua buku..kalau jemah review semua buku sape yang nak buatkan keje rumah dengan keje opis jemah. Apa-apa pun jemah akan cuba update buku-buku yang telah jemah baca yea...InsyaAllah.

Macamana nak buat order a.k.a pesanan?

1. Emailkan atau fakskan kat kitorang....

* Nama
* Alamat
* Judul buku yang ingin dibeli

tapi aku tau korang mesti malas nak email.... nak what's app pun boleh.

Korang leh contact aku (chepah) 0193031450 atau Raihana 0122627088.

2. Pembayaran...

* opkos ada delivery charges

3. Penghantaran...

if office korang ada bahagian library especially government, uols boleh order jugak dengan iols. iols nye company bumiputera...if nak order sila email or call iols. boleh meeting2 and bincang2.

ok?

Assalamualaikum.

p/s: sekarang tengah offer diskaun 10% for all books! beli banyak InsyaAllah diskaun lebih akan diberi (^^,)v