OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, January 31, 2012

Man Brain vs. Woman Brain

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!. Arini nye topic ringan-ringan saje. Bukan ringan-ringan yang itew. Sila jangan berfikiran yang tidak menentu di belog ini yea . . . ko tak nampak belog aku putih suci dan bersih ni? Hohohoho.

Memandangkan esok adalah public holiday untuk orang-orang yang BEKERJA di wilayah. WILAYAH yea. Such as Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Wilayah Putrajaya dan Wilayah Persekutuan Labuan. Orang yang berada di negeri-negeri lain sila bekerja. Hehehehehe.

Okay, berbalik kepada topic asal, di mana mari kita compare kan otak lelaki dan otak perempuan . . .




Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang menarik untuk dicuba bersama.....

Ini adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri

Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 10 saat:

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?

Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!OK?

berapa banyak?

tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)

baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini...

otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN.

Camne? Korang punya otak lelaki atau otak perempuan? Hehehehehe . . . 

This is only jokes. No heart feeling.

Chow Chin Chau!