OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Saturday, January 18, 2014

Dua hari

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Ritu aku EL sampai dua hari. Elok je lepas balik dari cuti cuti ekspress with my in laws. Kenapa? tu si kenit Salsabila.

Demam panas.

Ini hasil tangkapan dari Klinik AU2..


Ini minggu lepas...untuk minggu ni lain pulak hasil tangkapan. Minggu ni pun aku EL on Wednesday. Ada timbul merah-merah kat badan Cik Salsabila...

maka....

zassssss....

ke Klinik AU2 kita....

Giler ramai umaaaatttttt!

Hasil tangkapan lupa nak catch tapi apa yg berlaku kat Cik adik kita...


Demam campak...measles.

Hmmm...demam cantek :)

Dia merengek...tido nak mendakap kat bahu...tak pun tenggek atas paha..menyusu pun kurang...cepatla baik anakku...

Ok.

Assalamualaikum.