OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, January 26, 2012

Da pandai dah

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Safiyyah dah pandai kayuh beskal ke depan. Ho Yeah!. Malam tadi dia dapat kayuhan pertama kehadapan. Dia pun seronok dan kitorang satu rumah pun seronok!. Hohohoho . . .

Tak tau camne nak gambarkan . . . cam gediks jew!.

Aku lupa nak amek video hasil kayuhan pertama . . . takpelah. Nextime aku try record hasil kayuhan beliau. Pastu nanti aku share ngan korang.

Seronoks sangats-sangats!. . . . .

Pastu, alhamdulillah. She now can sing lagu 25 Rasul by Raihan. Dia boleh sebut almost half from the 25 Rasul. Alhamdulillah. Now, I'm teaching her aliff baa taa. Baca doa makan pun okey dah sekarang ni . . .

Adik pulak bila kakak baca doa makan, dia tadah tangan dan aminkan skali. Alhamdulillah. Hopefully, this will your amalan wherever you both are. Amin.

p/s: syukur ya Allah. semoga mereka menjadi anak yang solehah dan sentiasa beriman dan bersujud kepada Mu.

Wassalam