OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, June 30, 2011

berbuka

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. arini posa lagik. tapi tekak cam teringin giler nak makan macam - macam! biasala tekak orang puasa ntah apa - apa.

tekak aku arini rasa macam nak ni la . . . . .


ni gara - gara Umi aku laaaa. . . . .semalam dia citer rasa cam best je kalau dapat buka ngan satay. trus aku terbayang satay kat BLUE CORNER tu. . . . . meleleh air liur kejap. sluurrrpppp. batai posa!


lepas tu tetiba tengok kat FB semalam ada member post gambar pizza DOMINO's. Tak menahan! nak jugak! giler lama tak makan Domino's! ada orang nak banje tak?

teruk giler tekak orang puasa ni. . . . .macam - macam nak makan. macam orang mengidam pulaks! ooppps!

arini ada PASAR MALAM kat Taman Melawati. . . . nak beli satay sketla. banje mak aku. hilang rasa teringin. wah! layan kan aje anak tekak tu. . . . . ha ha ha.

pasal Domino's tu tengoklah. . . .hehehehe.

p/s: dah la mulut kene ulser. . . .nak kunyah sakit tapi makan nak macam-macam!


ADIOS!