OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, June 21, 2011

mari!

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. cam wajib je nak update blog hari-hari kan? sebenarnya kalau tak update selalu pun takpe. tapi tangan tu cam gatal je nak menaip. arini ingat nak buat filing jek. . . . .tapi mood nak buat filing tak mari lagik. tadi baru lepas chat ngan Cik Puan Boss. Dia cakap contraction dah ada. Sakit sket. Pastu ilang. Okey takpe. Sabar yea. Doc pun dah check kata pintu rahim dia blom bukak lagik. Takpe. Nanti-nanti bukak la tu. Sabar yea, Na.

Rakan-rakan & all readers,

Let's pray for my dearie Cik Puan Boss, supaya Allah permudahkan sesi bersalin beliau dan Ya Allah kau berikanlah Cik Puan Boss ku bersalin secara normal. Amin.

p/s: tingat masa aku nak bersalin dua - dua anak aku.


ADIOS!