OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, June 17, 2011

Selamat hari bapa!

Assalamualaikum, semua ;)


Hai korang!.

19 Jun ni Hari Bapa!

Kalau ikutkan kalau nak celebrate, hari - hari pun hari bapa. hari - hari pun hari ibu. tapi tak salah kalau kita nak buat one special day for our daddy, dad, ayah, walid, abuya, ayahanda, bapak, apak etc. . . . .

So, aku ucapkan in advance. . . . . Selamat Hari Bapa to all bapa - bapa yang ada kat dunia.


bapak ayam pun boleh sambut jugak father's day nih! sebab dia pon bapak jugaks! ho ho ho. . . .

Happy Father's Day to three fathers in my life.

My Encik Usben
terima kasih banyak-banyak sebab you are being a wonderful and great dad to our kids! and keep it up and keep a good work as my team mate! ho ho ho. . . .love you a lots!

My Abah
terima kasih abah segalanya & tak tau nak balas macam mana.....sampai akhir hayat pun akak tak terbalas jasa. . . .sayang abah sangat - sangat!

My Ayah
terima kasih ayah atas segalanya. . . takde cara untuk balas segala jasa yang diberikan. . . .sayang ayah juga!. terima kasih sekali lagi sebab bagi "amek" anak ayah as my husband. ho ho ho. . . .