OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, June 7, 2011

Burung Yang Pemarah

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. arini aku lupa giler nak bawak purse. ho ho ho. . . . . disebabkan keterlupaan tersebut, Encik Usben pun bagi duit belanje. . . .* toink * toink *

Arini nak makan Nasi Ayam RM 2.90. Murahkan? Rasa? Bolehlah. bolehlah. Rupa? Cam nasi ayam la. . . . Gambar? tak kuasa aku nak catch. sebab aku takde masa nak upload gambar. means dari henpon ke pc. nak mintak Encik Usben, sah-sah lah dia tak kuasa nak layan aku. Baik dia layang Angry Bird.

Tiap-tiap hari dok main Angry Bird. Anak aku pun dah join skali tengok dia main Angry Bird. Aku tak kisah, janji diorang tak kacau aku tengok TV. ho ho ho!

p/s: korang berdua memang anak ayah . . . . . * wink * wink *

ADIOS!