OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, March 13, 2012

Terima Kasih wahai Sang Jiran!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Setelah hampir empat hari tak berblogging dan berblog walking. Maka hari ini aku cuba mengkhatamkan semua aktiviti yang telah ku tinggalkan selama empat ari itew.

Arini aku masih lagi penat dan mengantok gara-gara travel selama 9-10 jam berada di dalam kereta. Menanges!

Ke mana aku pergi? Nanti aku update. Bahan tiada pada aku. Ada kat umah. Hehehehe . . .

Cuma arini aku nak ucap kan . . .

TERIMA KASIH

kepada JIRAN aku 
dan 
MPAJ di atas jasa baik kamu!.

Sekarang hati da senang dan tak perlu risau lagi tentang khemah!.

Alhamdulillah.


Daripada kereta ini ada dan sekarang suda tiada. Tapi malangnya tiada gambar menunjukkan kereta tersebut sudah dialihkan. Huhuhuhu . . .

ADIOS!

p/s: skang ni anak dia pulak park kereta VIOS kat ctew!.