OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, March 20, 2012

Sebelum dan Sesudah

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Untuk empat hari yang lepas aku tak update belog aku. Gara-gara ke'wedding'an adik aku. Arini aku nak update sebelum dan sesudah kenduri.

Ketika kenduri . . . nanti aku update lainkali . . .

Kepenatan masih lagi dirasai . . . sakit segala tulang belakang, kaki, tangan dan urat-urat pinggang. Ada sapa-sapa nak banje aku massage tak?

Ni pun umah tu masih lagi belum habes kemas. Pelamin pun belum bukak lagi. Sofa pun tak alih lagi. Hmmmm. Penat!.

Ini gambar sebelum kenduri . . . tapi aku sangat lupa nak amek gambar orang rewang kat umah aku. Gara-gara kesibukan yang terlampau! Seyes pasni takmo masak sendirik! Penat giler! Stress!.

Sebelum kenduri . . . kesibukan yang terlampau. Ini je yang mampu aku click! click!.


Inilah pelamin yang aku pilih untuk panten cuma kaler kain je panten pilih sendirik. Gambo panten? Nanti aku upload, yea!.



 Ini gambar orang tak mandi lagi dengan orang dah mandi pagi!


 Pulut kuning atas permintaan panten sendirik. Takmo potong kek tapi nak potong pulut kuning!.


 Nampak tak Encik Usben. Dia jadi orang dapo! Aku jadi orang depan!. Hehehehe


 Arch for that day!

Selepas kenduri . . . kami memanjakan perut dengan makan Pizza Hut. Hahahhaaa!














 Royal Masala Stuff Crust!


 Chicken Supreme Stuff Crust!


 Pepperoni Delight!


 Hawaian Chicken


 Hut's Platter!



Konyang perut den! Silap aribulan naik 2-3 kg dah ni. Matikla nak turun kan berat. Waaaaaa!

Badan da rasa cam besar godang da ni! Nak kurus. nak kurus!

Okay, bye! Nanti aku upload gambor kaweng pulaks!

Chau Chin Chau!