OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, March 26, 2012

it's hurt . . . it's hurt

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku rasa cam dah terlewat sangat ni nak update pasal cerita ni. Tapi aku nak update jugak sebab nak biarkan ianya jadi one of my collection in my blog. Walaweyh!.

Arini nak update pasal movie. Mungkin ada dua lagi movie aku nak citer kot. Aku pun tak sure. Bergantung kepada tahap kerajinan aku nak update belog arini.

So, arini nak update pasal Adnan Sempit 2 from my point of view. Wah!.




Untuk AS2 (Adnan Sempit 2) kali ni, banyak kisah pasal relationship. Kurang dah lawak-lawak race. Kali ni Adnan dicabar oleh ayah Nadia untuk men'transform'kan diri dari Mat Rempit jadi Corporate Man. Adnan kene belajar english language, main golf dan fesyen pun kene tukar jadi cam orang korporat. Korporat ke keparat. Haahahaha.

Untuk menjadikan rancangan berjaya, Adnan mintak pertolongan dari Bobby supaya dia boleh jadi orang korporat. Maka, si Bobby ni la yang dok temankan dia belajar english education dengan belajar cara main golf. Dalam pada tu, hubungan Bobby dan Wawa tak berapa okay. Gara-gara Bobby tertido ketika berniaga burger yang menyebabkan habis barang-barang untuk meniaga burger semua kene curik.

Hubungan Adnan dengan Nadia pun problem gak. Ni semua gara-gara ayah Nadia. Dia dah buat plan baik punya untuk putuskan hubungan Nadia. Ayah Nadia panggil sepupu Nadia iaitu Fendi untuk merobohkan cinta Nadia dan Adnan. Fendi ni lembut kau!. Tak dapat nak goda Nadia . . . dia goda la si Adnan. Tettttt- gei!

Ending? Sah-sah la Adnan dapat kawen dengan Nadia. Cuma aku tak pasti diorang kaweng ke tak. Sebab tak tunjuk pon. Dengar citer nak buat Adnan Sempit 3 . . . hmmmmm, apa pulak la kisah Adnan Sempit 3?

Citer ni memang boleh tahan gak la kelakar. Lagi-lagi part Adnan cakap English. Duh! Budak tadika pun okay lagi kot dari dia. Hohohoho . . .

Bak kata Usop Wilcha . . . pentingnya English Education!

Okay, Chau!.