OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Sunday, March 18, 2012

Happy Birthday!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Arini nak wish birthday kat my kazen. The bestest kazen ever! Ye ke? ? ? hahahaha . . .

I love you always, dear!.

You are my sister coz i doesn't have any sister. So, you are my sister. Either you are being my younger sis or my older sis. Which one you want?

You be the elder and I'll be the younger can aaaaa?

She is Amalina bt Jasmi. Same age with me!

Happy Birthday dear!



Apa nak bagi ek? Buat surprise cake for you? Tak mungkin lah jadi surprise sebab you'll be at my house for 3 days . . . Hmmmmm . . . Nanti lah pikirkan!.

FYI . . . this is auto-format entri. So, sometimes ayat-ayat dalam entri kali ni tak macam pada hari yang sama. Hahahaha

Hmmm, nak wish apa yea ?

Akak wish Along Selamat Hari Lahir yang ke 29.

Terima kasih Ibu sebab lahirkan Along so dia boleh temankan akak bermain dari kitorang kecik sampai dah tua bangka ni.

Terima kasih Allah sebab Kau bukakan hati sepupu aku untuk berhijab semula . . . Syukran.

Semoga Along bertemu dengan jodoh yang terbaik dan yang dapat membimbing kamu menjadi wanita yang solehah.

Semoga Allah merahmati kamu.

Semoga Allah memberi kamu kekayaan, kesihatan dan kesenangan hati.

Tu je lah.

Okay, bye!.