OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, May 31, 2011

The Choice: Dialog Islam & Kristian





Assalamualaikum semua ;)


Hai, korang!. Already bought this book. BUT not yet read. So pathetic I am. Dah ada buku tak baca lagi. No time to read la dear. Most of my time are with my dearie Encik Usben, Cik Bebet and Cik Bobot. I hope this weekend I could start and finish reading it. Hope so . . . . .

Buku Mahathir pun aku tak baca lagi. Yang tu lagi la berzaman nak baca. Tebal plak tu. . . . . Harus curi masa untuk bahan bacaan. aiyoooo! HARUS!

Lupa plak nak bagitau buku ni pasal apa. Buku ni citer pasal dialog antara Allahyarham Ahmad Deedat dengan orang Kristian such as Pope & paderi. What the dialog is, aku tak tau sebab aku tak baca lagi. So, korang doakan supaya aku habis baca buku ni. Then, aku citer kat korang what the dialog is. okeyh!

*esokla nak start baca kat opis cam lambat je nak start weekend ni*

p/s: Membaca jambatan Ilmu.

ADIOS!