OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, May 27, 2011

i thought so . . . . .

Assalamualaikum semua ;)


duh! after watching MANTERA ANJASMORO punya ending . . . . . its just what i thought! selalu ending citer camni memang cam haaaaarrrrrrrraaaaammmmmmm!

baik awal-awal lagi ko ANGKUT je si sabrina tu masuk HUTAN ke, BUNUH ke, bunguks la ko wahai Ratu Anjasmoro. Nak watpe ko buat macam-macam sampaikan life husband dia sangat-sangat miserable! sampaikan kawan baik Sabrina mati. Boss Sabrina pun mati. duh!

Yang mak si Sabrina ni pun satu. dah tau memang si Antoo giler kuasa tu hendakkan anak ko, kenapa ko tak jaga & nasihat kan anak ko! Yang si Ustaz Kalam ni pun bebals! Memang sengals la citer ni! NYESAL aku follow! Dalam banyak-banyak citer Antoo kat TV3 yang aku rasa OK . . . . Kekasihku Seru. Yang lain JAHANAM!

menyampah aku bile orang JAHAT menang! apa ni????? apa kes????? mesti la orang baik menang! tensi aku ngan ending citer ni. damn!

p/s: citer antoo malaysia memang suka wat ending cam ni. cam haaaaarrrrrraaaaammmmm!

ADIOS!