OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, March 11, 2013

dua belas

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Hari ini aku buka je blog nampak ada 12 comment waiting for approval. Terkejut okay!. Bila baca semua comment tu aku tak pasti commenter tu faham ke apa yang aku cuba sampaikan sebenarnya. Sebab rata-rata yang comment semua bukan dari Malaysia. Hmmmm.

Aku banyak reader dari luar Malaysia? Wah! Kemajuan ni. Perasan!.

Disebabkan oleh tahap keterujaan yang tinggi untuk mengetahui jika apa yang aku tulis kat sini dialih bahasa ke Bahasa Inggeris. Seriously sangat lucu!

Ok. Ini yang terjadi after aku alih bahasa....

:p

Hello, all;)

Hi, korang!.

Reputedly! JAP said wanted to update belog mood la ... mood swing la ... what la ... this second entry for today in the near plaque that. Pui!

Suddenly the idea of ​​going to type next ... then do not go unrewarded.

* matakeatastangankatbahu * cliche-

I'm not sure this is fact or what level!

PREGNANT MOTHER + sweat = ASYEM!

for myself that I'm the last trimester ... sweat session is very very very impressive!

shame there too ... would taknya days I think I wet KETI shirt!

but for now ni tu hold events until the asyem again. if you've reached that level should I run away from Mr. Usben. Hahahahaha!

Larikkkkk!

the middle of typing this well did I drip sweat poured into a wheat field! when temperature econ ni kat opis 20 Celsius! I'm trying to find the facts to what level ur problem. ketemuan not ... aiyooo!

I tried also my calm as calm water at times. However, it is body temperature this time I do not how to think gang! Hadoiyai!

Do not you have your way? I would not want to put a towel good morning coat I KETI kat! hahahaha! No arr Memey I make! giler!


Cuba korang baca. Boleh faham ke? Aku baca pun terus aku rasa segala tatabahasa dengan pemahaman aku FAILED!. dem yuh!

Ok. Bai-