OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, March 21, 2013

Konon!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

KONON, semalam nak update belog. Tapi memandangkan pergi check-up kat klinik semalam. Maka, cancel nak update belog.

KONON, malam tadi berangan nak update belog. Dah tertulis dalam kepala apa benda nak tulis. Tapi memandangkan melambak document tak filing, terus cancel nak update belog pagi tadi. Mana taknya, aku dok buat filing dari pagi. Ngam-ngam jam satu semua settle. Pandai budget masa. Hahahahaa!.

KONON, dalam pada filing tu nak update lepas lunch la. Hilang mood weyh. Segala rangka karangan yang aku rangka malam tadi perlahan-lahan hilang dari memori. Tengok lah besok.

KONON, esok nak update. Berdoa jelah korang aku update belog esok.

Ok. Bai-