OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, March 12, 2013

Saya Sayang Encik Usben!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Entri ketiga untuk hari Selasa. Hari idea mencurah-curah ke ladang gandum pulak si jemah ni. Hahahahaha. Tengok tadi baru je kongsi tazkirah. Sekarang ko dah gelak-gelak. Gelak sikit-sikit sudah, jangan banyak-banyak, nanti ada yang terbang ilmu dalam kepala otak tu.

Deng-

Aku nak share pasal ni. Lalaalalalala.

Shayam encik Usben!


Fakta atau auta? 

Tahukah anda hampir 92% lelaki yg berkahwin akan boroi dlm 2 tahun perkahwinan. Malah statistik penceraian juga melaporkan hampir 89% kes penceraian berlaki kpd suami yg six pax dan masih tampan.
Berbanding kadar penceraian yg melibatkan suami boroi hanya sekadar 19% kes penceraian, namun itulah hakikatnya.

Beruntunglah kepada mereka yg mempunyai suami boroi. dan menurut kajian lagi, lelaki boroi lebih penyayang dan berfikiran jauh. Sesungguhnya buncit itu seksi......boroi itu indah hahaha

Kalau tanya aku HARUSLAH fakta. hak hak hak!

Tu pasalla aku sayang Encik Usben. Ngeh ngeh ngeh.... seksi yawl!

Ok. Bai-