OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, March 22, 2013

Konon 2

Assalamualaiku, semua ;)

Hai, korang!.

KONON nak update pepagi bute tadi. Masih tak mampu nak update! Sebab... opis aku kehilangan elektrik almost for 5 hours!

Nice.

Jadi terkubur jela kan hasrat tu. Segala rangka karangan yang aku dah structure semalam hilang dan terus hilang. Terima kasih memori. Huhuhuhu.

Apa yang aku ingat skang ni aku nak post gambor ni....hahahaha.

Hasil garapan Umi aku. Not me...sebab aku kan keje. Umi aku yang buat.





Nice kan?

Puding caramel with choc cake. Lalalalalalala....

Kalau korang nak order...aku leh buatkan. Aku jual RM 50.00 per cake. Korang leh buat permintaan untuk drizzle dengan sugar karamel atau drizzle dengan Chocolate. Hmmmm....

Kalau nak letak buah-buah kat atas tu...akan ada extra charge. Alright? Good.