OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, April 13, 2012

Pablo Picasso!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Dah lama tak update pasal bebudak dua orang tu kan.

Budak Sakinah ni dah macam-macam hal dia buat kat umah tu. Hampir-hampir menjadi facebook dah rumah tu. Segalanya ada tulisan.

Hai la anak, ang nak jadi Pablo Picasso kah?

Lihat hasil si budak Sakinah yang kaki conteng mana dia nak!

Pengsan ibu nak sental segala dinding dengan kerusi dan juga pintu bilik!

Ritu Mak Ngah awak dah TOLONG cat dinding umah. Sila jangan buat Mak Ngah awak CAT awak pulak dek oooiii!





tengok tu tanpa rasa bersalah!
Nenek ada kat sebelah . . . selamba gadak dia je conteng sofa Nenek!

Hai la anak . . . sila conteng dinding bilik. Dinding bilik takpe untuk diconteng. Takde sape nak tengok!

Sekarang ni dah pandai mintak cuci tangan bila tangan kotor. Even kotor nya sikit sahaja!. Huh-

Sangat-sangat suka menjerit. Apakah kerana aku suka tengok cerita hantu masa preggy, anakku suka menjerit? aiyooo-

Rambut pun dah panjang. Klu baru bangun tido . . . rambut dah serupa rambut Edward Scissor Hand. Ingat camne rambut mamat tu? Meh sini aku bagi ingat balik.


Dapat bayangkan tak? Aku lupa nak snap biler rambut dia serabut gitew. Nanti aku capture rambut Sakinah The Pablo Picasso Hand. Wah!