OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, April 3, 2012

Jom! Isi Borang.

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

macam dah lama je tak update belog kan?

=___=

kurang kesihatan. maaf-

^___^

tapi hari ini dah sihat alhamdulillah.

okay. si dia dah bercerai talak satu. sesuatu perkara yang Allah tak suka tapi dihalalkan untuk melakukannya. si dia telah memohon supaya si bini kembali taat. Tapi, apakah si bini tidak mahu. aku tak pasti.

Babe, what happen to you? Susah sangat ke nak taat kat suami? Unless your husband is tak solat, minum arak, segala perintah agama dia tak buat, dia pukul kau. Then, u shud left him. Tak taat pun takpe kot. Kan?

Tapi memandangkan aku tak tahu kenapa dan apa punca ko takmo taat kat dia, itu ko punya pasal. Tak kose mak nak camporkan? Itu urusan ko dengan dia dan Allah. So, its your problem. Daaaa-

Aku cuma nak cakap je, kepada gadis-gadis di luar sana pasti menanti nak isi borang untuk jadi bini si dia. Hohooho. Silap aribulan retis pun tengah beratur.

^___0



teka teki teka tekuk! sape la gadis santek yang bakal jadi bini safee sali- wah!


chau!