OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, April 23, 2012

HIJABISTA yal!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Already bought last friday. Done reading it. Now nak transfer this mag to my sis. Hey! bila nak datang amek??? Nanti kang budak berdua tu koyakkan! Ang sambung la sendiri mag tu yea.



Ini edisi pengenalan. Retis dia si Diana Amir yang jadi cover. Info . . . banyakla info pasal tudung a.k.a hijab. Banyak fesyen dalam ni. Saper yang suka fesyen up to date memang patut beli.

As for me, Encik Usben kata tak payah la. Kali ni dia bagi can beli. Hehehehe. Aku kan fesyen mak-mak jew. Payah nak berlilit-lilit dan bershawl bagai. Tak kose.

Untuk jadi bahan bacaan pun . . . untuk aku kureng la. Aku lebih suka baca MIDI. HIJABISTA ni more kepada wanita-wanita yang berumur 15 and above dan yang suka berfesyen.

Aku . . . diulang sekali lagi kureng berfesyen.

Fesyen dalam ni memang voogie the vast lah! Dengan high heel 5 inci ++. Memey la cantek.

Okay, done!

Eh! apa punya ending da . . .