OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, April 26, 2012

Lima haribulan Lima

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam ceria dan selamat berpuasa kepada yang berpuasa. Aku pose arini ;) Bila pose je, ada je orang post kat FB makanan sedap-sedap. Kat belog pun sama. Sampai terliur aku . . .

=___=

Tadi singgah belog Kak Mar, sedapnya ayam goreng berempah Kak Mar. Balik nak makan ayam boleh? Tapi semalam baru je makan kari ayam. Siap letak kaki ayam lagi.

Sedap. nom nom nom.

O__O

Hujung minggu ni nak buat nasi ayam lah! Aci tak?

My dear umi,

Hujung minggu ni kita buat nasi ayam erk? Saya masak! Hohohoho . . . .

Love, kakak.

*********************************************************************
Aku dah lari tajuk actually. So, back to top again. Apa yang ada lima haribulan lima? Aku banyak jemputan kenduri. Ada tiga (3) okey!

Dua daripadanya my buddy classmate. Encik Pendek dan Encik Bacan. Obviously nama diorang bukan itu, it's just nama gelaran waktu school dulu. owh! i miss my school term.

Lagi satu member U dulu. Kat Johor. Jauh gak tu nak pergi. Aku mintak maafla ye Mas, aku tak dapat nak pegi. Apa-apa pun aku wish Selamat Pengantin Baru! Semoga berkekalan jodohnya hingga ke akhir hayat!.

For Encik Pendek!. Of course aku tak pegi kenduri kau. Sebab kau buat kat Sabah kot. Unless ko nak sponsor tiker penerbangan!. Hohohoho . . . Dah lama aku tak pergi Sabah. Last aku pergi 97/98. Rindunya Sabah!

=___=

For Encik Bacan, kalau takde aral melintang. Akan daku sampai ke kenduri kau! Engkau pun dah lama aku tak jumpe. Entah gemok atau kurus. Atau still maintain.

Aku menyampah betol nak buat ending dalam belog. Seyes rasa cam apa je. Okaylah. Blah!

To all my friend yang akan berkahwin bulan May ni . . .

Aku ucapkan . . .

"Selamat Pengantin Baru"

Semoga Majlis korang diberkati oleh 
Allah s.w.t 
dan 
jodoh korang bersama pasangan berkekalan sehingga akhir hayat. 
Amin. Amin. Amin.

Wassalam.