OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, April 13, 2012

Persoalan yang disoal oleh orang suka menyoal!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Before this entry about her sister. Now about her pulak!.

Tooooooo Much Questions!



Aku sendiri pun kadang tak mampu nak jawab!

Waaaaaa! Nak nanges!

=___=

Orang tengah cakap dia sebok nyampok.

Orang tengah tengok tv pun dia join dan segala persoalan yang menjadi persoalan pun terkeluar.

Macam last week, aku tengok Tanah Kubur. Dalam citer tu mayat dia berdarah-darah selepas dikapankan.

Sesi menyoal pun bermula . . .

Anak: Ibu nape ibu? Apa ibu? darah tanyak ibu.

Ibu: hmmm, darah.

Anak: Apa ibu? Darah Tanyak.Cian mak dia. darah. Nape ibu?

Ibu: Mak dia dah mati.

Anak: Cian. mati. darah tanyak. nape darah tanyak?nape darah?cian.

=___=

Soalan tetap diteruskan even dah kluar lagu Yasin ngan Mawi.

Arini kita tengok Tanah Kubur lagi ye sayang. Teruskan dengan persoalan anda. Ibu suka!
(seperti tidak ikhlas gayanya)

Ini aksi beliau ketika di dalam kereta Uncle!. Terima kasih lah Uncle sebab tinggalkan jacket kat dalam kereta tu!

Miahahahaha-








Anak-anak . . . macam-macam hal!