OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, December 16, 2011

Menyampah!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!. Aku menyampah betol arini. Aku rasa arini adalah hari bengang aku kot. Menyampah lah! Dah la cancel vacation kat Kuantan. Pastu plan nak pegi pantai kat sini-sini je pun di bangkang!. Kata semua overload bagai! Dengan vacation cancel. Seb baik dah plan semalam nak pegi Taman Burung. Harap-harap dapat pegi. Dahla sekarang ni musim hujan . . . tak kira pagi atau pun petang. Hmmmm . . .

Yang paling frust sekali ialah . . . Si telefon ni pulak buat hal!

Argggghhhhhh! eeee . . . . bodo!

Dulu aku guna Sony Ericsson K550i


Lama gak la aku pakai tepon ni. Dekat lima tahun jugak la aku pakai tepon ni. Pastu aritu tetiba button sebelah kanan semua JAM. Boleh tekan tapi takde tindakan reflex. Sangat bengang!

Pastu aku pinjam tepon Nokia 1202 pulak dari Abah. Cikai saje pun. Ni pun da macam hape jek! Aku nak guna tepon Nokia 3310 takpun Nokia 3315 leh tak? Tahan kot!

Pakai yang ni tetiba OFF. Kan payah Boss aku nak contact aku. Param Jadu betolla! Tengah syok-syok taip message tepon OFF. Bengang weyh!. Cam haram. Sebelum aku carut ntah apa-apa carut, baik aku benti taip. Menyampah!



p/s: curse you!


ADIOS!