OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Saturday, December 10, 2011

JV vs. AZ

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Arini takmo bebel panjang. Aku nak korang dengar je two version of Sedetik Lebih from Jaclyn Victor and Anuar Zain. Which one do you like?

Jaclyn Victor


Anuar Zain


Aku suka lagi Anuar Zain sebab terasa rayuan dia . . .

Setiap nafas yang dihembus 
Setiap degupan jantung 
Aku selalu memikirkanmu 
Dalam sedar dibuai angan 
Dalam tidur dan khayalan 
Aku selalu memikirkanmu 
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang 
Barulah terasa ku bernyawa 
Kasihku…ku amat mencintai kamu 
Kerana kau beri erti hidup 
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya 
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan 
Ku bersyukur adanya kamu 
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia 
Asal masih adanya kamu

Apa-apa pun both of them are good singer!

p/s: Nak prepare bahan nak buat roasted chicken!

ADIOS!