OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, July 4, 2011

dah dapat dah dapat!

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. hahahaha...belom citer lagi dah gelak. apa daaaa? apa yang aku dapat? aku dapat dah makan makanan yang aku dok idam kan. Alhamdulillah. dapat gak makan Domino's ari Jumaat aritu. Sebelum membawa diri ke Banting.





thanks to my dear hubby sebab melayan kerenah bini kamu yang tak berapa nak center mood dia ari Jumaat, Sabtu & Ahad. And another thanks sebab dok melayan anak tekak bini kamu ni. . . . love u!

p/s: sesi mengidam dah habes dah.


ADIOS!