OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, July 5, 2011

bebot

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Selamat hari Selasa. Boleh ke wish macam ni? Salam ceria dan semoga hari ini lebih baik dari semalam. ucapan cliche kan? atau nak tukar ucapan yang lebih drastik? Sembahyang lah kamu sebelum kamu disembahyang kan. . . . .okay tak wish macam ni? okay la kot kan?

Arini nak citer pasal 'aktiviti' anak - anak aku. Gambo ni aku dah share kat muka buku aku. tapi saje suka suki nak upload jugak kat belog aku yang tak seberapa nih!.


sape yang harus dipersalahkan ni?

memang walker tu dulu kakak dia punya. . . . .

tapi. . . . .

kakak dah pandai jalan jadi tak payah la naik walker kan? ? ?

tersepit adik. . . .haih-

p/s: Cik Bobot dah tumbuh gigi lagi satu. . .jadi sekarang dah 3 batang gigi


ADIOS!