OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, June 4, 2012

Wedding Lagi!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Entri basi lagi. Sepatutnya last week aku update benda nih. Tapi minggu ni baru boleh update gara-gara kesibukan yang melampau last week. Sampai bertangguh-tangguh aku nye story. Sorry tau korang!.

Arini nak share pasal wedding lagi. My cousin's wedding at Cheras. Nama panten Mohd Naimullah bin Mohd Noor & Nor Syazwani. Happy newlyweds!.

Moh le layan gambar.

Ni gambar hantaran dari pihak lelaki. Aku lupa nak amek gambor hantaran dari pihak perempuan. hohohoho.




























Ni pulak waktu nikah. Nikah kat surau. Hopefully yang datang menghadirkan diri tu bersih-bersih belaka yea. Hormati rumah Allah. InsyaAllah.













Mude lagi juru nikah dia. Bahahahaha!

^__0

Masa sesi khutbah nikah tu, anak-anak aku dah start kluar sore. Dari dalam surau, terus dok luar. Bagi tepon baru senyap. Si adik dapat cik Nokia ku. Si kakak dapat cik BB uncle.

Haru!

=___=

Sekali akad jew. Tahniah Naim. Hope you will be a good husband for your wifey and a good father for your child. Cepat2 dapat baby okeyh!.

Tahniah jugak to my Mak Njang & Pak Njang sebab dapat menantu! Nanti tambah lagi ye!.

Gambar seterusnya is bersanding. Tapi takdelah amek gambar masa dia bersanding ke apa. Nak balik cepat. Cik SZ dah meragam sebok nak kutip jelly yang dah jatuh. Hari pun panas. Bebudak pun dah mengantok. Mood semua dah lari.






















Okey done! pasni kalau ada kenduri kawen yang membuatkan kami kene lepak lama-lama pastu cuaca pulak panas, maka ini aku kene isytiharkan diri supaya TOLONG kawal segala EMOSI dan KESABARAN. InsyaAllah.

=___=

(apa yang berlaku semuanya datang dari kesilapan diriku sendiri.ampun dan maaf buat semua)

Jeng jeng jeng!








Next!

InsyaAllah.

Wassalam.