OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, May 30, 2012

Kan aku dah cakap!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai,korang!.

Arini tak mengantok sangat. Agak segar sedikit. Pagi tadi mendung. Hujan sebentar. Kalau dapat hujan lama sikit mesti best. Sejuk sikit bumi Allah ni. Kan?

As I told you all before. Betulkan si AA tak keluar dari Masterchef Selebriti! He is money! Bahahahaa.

Mejar Dr Faiz yang terkeluar. Actually memang dia ada melakukan kesilapan sebab sape suruh dia pegi tuang satu tin tomato paste kat dalam filing Buritos itew!. Nama pun Buritos ala Malaysia. HARUSlah pedas sayang.

Takpe.takpe. Chef Joe kata memang Buritos patut rasa begitu tapi kalau dari Malaysian version bukan begitu rasanya. Hehehehe.

Apa yang pasti. malam tadi nye episod memang drama giler. Siap bertangis-tangisan. Hello! tak perlu kot. NO MORE crying please. ME not like it.

See ya Mejar Dr. Faiz!.



Ada undi masuk tak? 

p/s: Kak Mar memang banyak program baru kat TV MALAYSIA ni. Tapi kadang bosan jugak sebab term and situasi macam sama. Menyampah-

motip komen kat sini sebab plagiat Kak Mar nye style. Hehehehehe.

ADIOS!