OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, May 10, 2012

Sepuluh haribulan lima dua ribu doblas!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam ceria dan selamat berpuasa kepada yang berpuasa sunat arini. Pagi-pagi lagi aku dah rasa sedey sebab terbaca satu artikel kat MyNewsHub. Artikel tentang sebuah madrasah akan diruntuhkan di Kedah!. Aku terkilan dan sangat sedey. Hopefully dan dengan izin Allah, aku merayu biarlah Madrasah itu disitu. Korang bina la Aman Centre tu kat tempat lain. Mengapa harus diruntuhkan Madrasah tersebut?

Allahuakbar!

Actually, dalam keadaan sibuk begini . . . HARUS buat entry untuk hari ini!. Kerana hari ini adalah hari yang sangat penting untuk si dia!. Eventhough she doesn't know about her birthday today. Because she only 3 years. Cakap still pelat-pelat and always always with a lot and a lot of question!.

Macam pagi tadi . . . dia nampak ada little boy tengah main kat tepi jalan . . .

SZ : Bu, nape tawan namen?

Ibu : Yea, kawan main.

Berulang kali sesi soalan jawab yang sama . . . dan pabila dah lebih lima kali, Si Ibu pun bakal jadi HULK!. Sape yang tak jadi HULK, kalau disoal benda yang sama sampai LIMA KALI! LIMA KALI okay!. Hohohoho.

Pengsan!.

Apa-apa pun, to my dearest daughter.

Happy Birthday, darling!.
Hope you will be a good girl and a good daughter.
Hope you will be a good muslimah.
Hope you will get a lot a lot of prosperity, wealthiness and healthiness.

Alhamdulillah, syukur pada Mu Ya Allah. Kau kurniakan daku anak yang sangat comel. Terima kasih Ya Allah atas amanah Mu. Akan ku menjaganya sepertimana Umi ku menjagaku. Terima kasih, Ya Allah.

Happy Bornday my dear!.



NO CAKES FOR TODAY!....hehehehe. On Saturday you will get one!.


p/s: masih lagi bersedih perihal madrasah tadi.