OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, May 29, 2012

Drama

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku mengantok arini. zzzzzZZZZZzzzzzz. Masih lagi sebok dengan job entah bila nak settle. Hoi! kalau dok sebok update belog, bila nak habes keje?.bahahahaha.

Malam tadi aku satu famili nengok la citer Masterchef Selebriti. Giler drama! Seyes dowh. Dah la semalam diorang kene dibahagikan kepada 4 group.

Hijau is Azwan Ali, Mejar Dr Faiz, Farouk Hussein dengan Raja Azmi.

Biru is Karl Shafek, Salamiah Hassan, Dr Dazley dengan Jehan Miskin.

Kuning is Siti Sarah, Serina Redzuawan, Thanuja dengan Tomok.

Merah is Louisa Chong Abdullah, Juliza Adzlizan, Angah Raja Lawak dengan Soo Wincci.

Aku rasa korang pun boleh agak sape yang paling DRAMA sekali dalam banyak-banyak selebriti. Opkos la si AA.

Derggghhhh.

Sumer selebriti takmo satu group ngan ko. Bahahahaha. BUT! obviously la Masterchef ni memang drama realiti TV. End up everything for the ratings!.

Can't he be the nice one? Why must be the villain and so drama and over acting? Dergghhh-

Can't wait for tonight. Saper yang terkeluar? AA won't be the first to be kick out from Masterchef because he is the person who will make the ratings go up! Can't you see? He is the money!

For the end, aku tak reti camne nak ending. Okaylah, nak sambung buat keje. Keje yang tak putus-putus. Alhamdulillah, itu semua rezeki. Bila ada rezeki untuk boss aku, maka aku juga akan dapat habuannya. Bahahahaha.

Syukur pada Mu Ya Allah. Kamulah yang pemberi rezeki. Amin.

ADIOS!