OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, May 11, 2012

Aku Anak Kampung

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Entri paling pantas untuk minggu ini. Poyos jek. Takde maknanya. Semalam birthday my dear princess. Tapi tak celebrate apa pun. Konon buat nasi ayam nak bagi dia makan malam. At last, she is taking cornflakes with milk as her dinner.

=___=

Bukan setakat dia je. Her sis pun sama jugak cuma without milk. Huhuhuhu.

Maka, nasi ayam tersebut dihabeskan oleh apak ngan amak eh! Dang-

Tapi malam tadi dia mintak kek. Aiyooo. Memang takdelah. Malam ni baru nak buat kek as per request. She want the rainbow cake. So, I will made it tonight after both of you SLEEP!

Last-last semalam aku bagi dia eskem jek. Hehehehe . . . she loves and loves ice cream. She also loves cream. Means topping cream yang atas cake tu. Dia takkan makan cake, tapi akan makan cream yang kat atas itew!.

Done about her. Actually aku nak share lagu ni. Cam dah jatuh cinta pulak kat lagu neyh!.

Jimmy Palikat- Aku Anak Kampung
Memang aku ini anak orang miskin
Tiada apa-apa yang dapat ku berikan
Engkau memang cantik
Memang tidak padan dan tidak sepadan
Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli-kuli sahaja
Memang tidak padan
Cantik bah kau itu
Banyak yang tergoda lagi orang kaya
Tiada kereta ku bawa kau jalan-jalan
Rumah ku pun tiada
Ada pun bapa punya
Apa lagi belanja mau bayar berian kawin sama kamu
Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain
Engkau masi muda cantik lagi menawan
Janganlah kau cari lelaki macam saya
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiada guna.






Ini je video yang aku rasa okey. Huhuhuhu.



p/s: dah beli hadiah untuk dia . . . hehehe.