OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, May 4, 2012

busy like a bee ... bzbzbzbzzbzbzbzzz

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Entri di awal pagi. Aku akan mengalami sesi kesibukan yang terlampau untuk seminggu yang seterusnya bermula dari semalam!. Semalam okay!. Tu pasalla aku tak update belog semalam. Arini aku curi masa sedikit untuk update belog di pagi-pagi hari. Hohohoo . . .

Sebelum meneruskan task-task yang ada. Kita kene la buat benda yang di luar task. Aku ikut nasihat ex-lecturer aku kat ITM dulu. Lupa la pulak nama dia . . . .

Nasihat dia . . .

Before kita buat keje yang memerlukan konsentrasi, apa kata buat sesuatu yang diluar dari skop kerja. Contohnya layan fesbuk jap ke. buat belog kejap ke takpun buat blog walking ke.

Actually ex-lecturer aku tu selalu buat transfer duit guna internet. Dia transfer singgit je. Tapi buat sampai dua tiga kali transaction. So, bila dia update buku bank, maka banyakla transaction dapat dia tengok!

Nice!

=__=

Okay, aku dah lebih masa dah ni. Nanti kalau aku dah bosan buat listing, aku update belog lagi.

Wassalam.


p/s: Al-Fatihah buat Allahyarham Husni Mohd Rawi a.k.a Bob Kuman. Semoga beliau ditempatkan bersama-sama dengan orang beriman. Amin.