OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, January 19, 2011

Tersadai suda....

aku da tersadai ngan game ni....disebabkan MAMAT neyh.....rase-rase korang kenal tak MAMAT neyh?????


ni gambo lama...malas aku nak amek gambo baru MAMAT neyh....nak kenal?g cari FB. Nama? cari sendiri...hahahahaha.
Berbalik pada topic kita....aku da tersadai ngan game neyh plak skang ni......demmit!

 gara DIA la aku tersadai kat cupcake corner neyh....mula-mula dia ajak aku jadi neighbours dia...pastu biler tgk cam layan plak men benda neyh....pe lagi tersadai...hari2 dok melayan mende masak-masak ni. Aku pun sebenarnya ada gak jual cupcake neyh...korang leh g kat blog neyh (sambil menyelam minum air)