OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, January 10, 2011

Dating

Ari RABU ritu aku g ngedate ngan Encik Usben....dah lame giler tak berdating.....kitorg g sini jek

sini je la leh pegi pun....dekat ngan umah....malas nak g WANGSA WALK sebab dekat sangat ngan umah. tak best plaks!hahahahaha....kitorg kalau dating biase la tengok wayang suda....first movie kitorang citer neyh.....

Layan giler citer neyh! Korang ajakle sape2 temankan korang g tengok citer neyh....tapi klu xde teman pun xpe, sebab citer dia best! Camner citer dia....nak citer la ni. cube bawak2 bersabo sket.
Citer ni pasal Elise (Angelina Jolie) jumpe dengan Frank (Johnny Depp) dalam ketapi pegi Venice. Elise ni undercover police yang mencari Alexander Pearce. Alex ni pernah curik duit satu gangster ($2 billion lebih) pastu tak bayar tax $744 million. Elise ni sebenarnya cam da jatuh cinta ngan Alex ni. Tapi biler dia da jumpa ngan Frank ni...dia cam jatuh cinta plak ngan mamat ni. Cinta suda beralih arah.....hehehehe. Ada sebab Elise ni 'terjumpa' Frank kat atas ketapi. Sebab Alex ni soh Elise cari orang yang tinggi lebey kurang ngan dier supaya polis tertipu....haiiihhh kesian kat mamat Frank ni. Bukan setakat polis je kejar Frank ni, ngan orang jahat skali kejar dier...ciannyer....Ending? korang g la tgk citer ni. Tapi citer ni happy ending and unexpected ending even though kita leh agak what the ending is....
Lepas tengok citer neyh...aku ngan Encik Usben melayan citer Janin seperti yang diidamkan oleh aku. 
Double thumbs up untuk M. Hitler Zami kerana menggarap citer tersebut dengan baik. walaupun ada satu dua babak dari buku tiada tapi ianya tidak mencacatkan citer tersebut. Citer Janin ni aku da citer dalam post aku yang lepas...saper2 nak tau kisah Janin ni, sila baca kat Post aku sebelum ni.
Lepas abes tgk wayang aku pun balik umah le....nak pam susu aku yang da penoh tu....Lepas da pam, adik aku ajak gi CARREFOUR teman kan dia shopping. Aku ngan Encik Usben pun pegila temankan, setelah menghabiskan duit beliau RM299.25sen, aku ngan Encik Usben amek Cik Bebet and Cik Bobot. Tamatle ari dating aku.....