OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, January 24, 2011

AMARAH yang MARAH!

 
Menyampah nye la aku ngan jiran aku neyh! Aku paling menci ORANG BAKAR SAMPAH DI WAKTU YANG TAK SEPATUTNYA!
Hangin satu badan aku ngan JIRAN aku neyh. Ada ke dia g bakar sampah tengahari buta! Sengal apa???? tak nampak ke baju-baju masih lagi di ampaian. PONGOK + PODOH punyer JIRAN! Pastu ASAP dari hasil PEMBAKARAN dia masuk kat umah aku! Sedap nyer UDARA yang anak beranak aku sedut!
Habis aku punya cadar, sarung bantal, jeans and towel! Baru cuci da bau ASAP.....eeeeeeeee geram nyer! Mentang-mentangla ASAP tu tak g umah ko and tak masuk umah ko....tapi itu tak bermakna ko boleh BAKAR SAMPAH ko biler-biler masa! Apa la punya !@#$%%%^&&***&^%$###@#$&^* !!!!! Fed up nyer aku!

 p/s: tapi ni bukan gmbr kat umah aku...hehehehe

Lagi satu masalah aku ngan jiran neyh (jiran yang sama) <atau aku yang bermasalah>...aku tau la kete family ko MELAMBAK! tapi tu tak bermakna ko leh park kete korang sesuka ati! parking la betol-betol supaya orang len pun leh park kete skali. Ni tak, nak parking cam tempat parking tu luas...nak luas g la parking kat PADANG tu haaaa....jangan ganggu tempat parking orang len leh tak?????mmg diorg leh parking kete kat padang pun sebab diorg da buat laluan untuk KERETA diorg masuk kat PADANG tu....pe lagi PARKING je la kat PADANG tu!


Dahla suka parking kete kaum keluarga dia sesuka ati! aku tau la jalan tu awam punya tapi PIKIR la sikit secara simetrikal tak pun secara sivik! Orang lain pun nak parking gak kete.....klu dia parking sesuka ati depan umah, aku takde pun nak calarkan kete! tapi ritu ada skali Encik Usben parking depan umah dia (seberang jalan okey) dia calarkan kete dengan MENENYEH (ada ke perkataan ni) batu kat kete Encik Usben. Patut ke mereka bertindak sebegitu rupa????? Agak kekurang hajaran kot! Seb baik Encik Usben tu relax je masa tu walaupun hati beliau MARAH yang MEMBARA....!