OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, January 21, 2011

Hilangkan Lebam Bawah Mata...

 
Mata. Dari mata turun ke hati...tu 
cinta.hehehee...arini entri bukan pasal cinta tapi pasal mata. Camne nak ilangkan lebam bawah mata....korang suka minum teh? Teh macam-macam guna. Antara nya teh boleh membantu kita untuk ilangkan lebam bawah mata.

Korang beli teh uncang...buat la teh. Lepas da buat teh, uncang dia jangan buang. Korang simpan dalam peti ais semalaman. Esoknya korang titiskan sedikit air kat teh uncang tu, pastu letak kat mata selama 10 minit...nak lebey pun boley. Buat dalam masa seminggu, InsyaAllah lebam tu akan ilang. Kalau dapat teh uncang yang ada herba pun lagi bagus. 

Hasil nya lebam berkurangan dan mata korang pun segar. tak yah membazir beli Eye Roll On Garnier tu...hehehehe (aku pernah beli eye roll on ni memang berbaloi lebam ilang tapi lebey save budget guna teh)

Selamat Mencuba!