OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, November 30, 2011

TV vs. Henpon

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Arini nak cakap pasal perbezaan antara isteri dan girlfriend dari pandangan seorang suami.

To Encik Usben, awak berpandangan sebegini ke? Huhuhuhu. Kalau pandangan awak sebegini, saye TV jenis apa yea? Plasma TV? Full HD TV? Black & White TV?

Isteri macam TV, girlfriend macam handphone.

Dirumah tengok TV, pergi keluar bawak handphone.

Takde duit jual TV, ada duit beli handphone baru.

Kadang-kadang seronok tengok TV, tapi selalunya masa banyak habis main handphone.

TV percuma sepanjang hayat, tapi handphone kalau tak bayar servis line, talian akan ditamatkan serta merta.

TV saiznya besar, berat dan buruk, tapi Hp cute, comel, ramping dan banyak butang boleh picit dan boleh dibawa ke mana-mana pada bila-bila masa saja.

Kos penyelengaraan TV murah aje, lagipun jarang rosak, tapi Hp.. mak oii.. mahalnya selalu meragam plak tu.

Yang sadisnya TV ada remote control, tapi Hp takde.

Cuma satu je kelebihan TV, takde virus. Tapi Hp sekali kena virus habislah!
Para isteri, korang rasa korang TV jenis apa yea?

p/s: melawak saje. but this one actually was the bad comparison.
 

ADIOS!