OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, August 17, 2012

Tutup!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Ramadhan dan Selamat Menyambut Lebaran.

Dengan ini aku Chepah Ila Hussein, mengsiytiharkan belog kesayang aku ini akan ditutup selama seminggu, yawl!...After hari raya I'll comeback for more fresh updates!.

Love you all.

Wishing you Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Batin if ada terkasar bahasa, terkeji dan terkutuk selama daku berblogging.

InsyaAllah, jika umur panjang kita jumpa selepas Hari Raya.....

Owh, blog. I will miss u typing typing, clicking clicking, walking walking ;p

To all bloggers, readers, FBans yang nak balik kampung tu . . .

MAKESURE!

1. Semua tingkap dan pintu dah dikunci dengan betol.

2. Kepala gas dah dicabut dari tong.

3. Segala paip air dah ditutup dengan kemas.

4. Rumah kemas.

5. Segala barang kemas dan duit muit dah diletakkan ditempat yang selamat.

6. Kain baju yang berlonggok semua dah dilipat kalau tak nanti double keje bila balik dari balik kampung.

7. Lauk pauk sahur tadi dah dibuang. Begitu juga dengan sampah. Kang berulat plak umah ko. ;p

8. Segala suis dah ditutup dan segala plug dah dicabut dari soket.

9. Jika ada melanggan suratkhabar, sila hentikan langganan seketika.

10. Beritahu pihak polis atau jiran yang anda akan pulang ke kampung. Supaya pihak polis meronda di kawasan perumahan anda dan jiran pun boleh tolong tengok-tengokkan rumah.

Cukup la kot 10 ingatan itew.

Akhir sekali, HATI HATI MEMANDU INGAT ORANG YANG TERSAYANG!

Love you alls!