OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, August 14, 2012

Awek baru....baik punya!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Ramadhan.

Ni den nak kona kan ni haa . . . awek baru dalam umah.



 Eh! bukan dia . . . tapi ini. hehehehe


Tak sampai setengah jam awek ni dah ilang segala kaki dengan tangan. Hahahaha.

Seb baik kepala masih lagi stay kat situ. Itu pun nasib baik tak dibogeli. Gagagagaga.

Gambar ilang kaki dan tangan tak dapat di'show-off'' sebab sangat GANAZ! maaf-

p/s: itu pasalla aku takmo beli patung-patung gini...sebab nanti takde rupa dapat kat budak berdua tu.