OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, August 2, 2012

Monster In Paris

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Ramadhan.

Dah lama kot aku tak update pasal movie kan?

Movie kali ni ialah kartun. Yea kartun. Budak dua orang tu sangat suka citer ni. Lagu-lagu dalam citer ni pun terbaek gak arr.

Dia citer pasal seekor kutu yang terkena bahan kimia yang menyebabkan kutu itu membesar. Kutu tu menjadi sesaiz dengan manusia.

Besarkan?

Pastu bila semua orang dah tau kewujudan kutu ni, mestilah nak buru kan? Jadi orang yang dok sebok nak buru kutu ni is the Mayor of that town. Kutu. Kulit dia kan keras. Jadi kalau kene tembak dengan pistol pun, peluru tak lut.

Apa jadi seterusnya?

Moh le tengok . . . best tau!



Yang ni je aku jumpe kat Encik You Tube.

Hehehehe.