OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, August 16, 2012

Malaikat Siber

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Ramadhan.

#mode sedey sebab Ramadhan dah nak berakhir. sebab terasa macam amalan tak cukup je. down giler!.

itu adalah salah satu ayat yang akan dan ada di FB, twitter dan segala laman sosial.

Sayang, sayang, sayang sekalian.

Tak yah lah nak tunjuk you are so nice, so zuhud kat dalam laman sosial tu. Sedangkan pada hari biasa satu amalan pun ko payah nak buat. duh-

Down to earth suda-

Bila bulan Ramadhan je semua orang cam nak jadi alims giler!. Aku bukan apa. Tak yah la nak show-off sangat. Buat amalan ni nak kene diam-diam. Bila dah bagitau semua orang nanti timbul rasa RIAK. Tau tak RIAK? Bila dah RIAK, ko tak rasa ke amalan yang ko buat tu sia-sia? duh-

aku nak bebel pasal ni pun sebab tengok Kias Ramadhan semalam kat TV3. memey terkene la kepada sesiapa yang suka update status kat laman sosial seperti itew.

#solat tahajud kul 5 pagi. Jadah apa? Kalau dah cetek ilmu agama tu...tak perlu kot nak tunjuk hebat!

#tak sabar nak habeskan juzuk akhir.duh-

seronok nya memainkan hal-hal agama hanya semata ko nak orang pandang ko hebat!.duh-
ini baru saiko!

Renung-renungkan dan Selamat Beramal!