OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, February 17, 2011

Ruam Susu

Ibu-ibu yang ada mesti nak pening bile anak ada ruam susu. 
Ada yang guna daun sireh, bedak sejuk atau tepung ubi...
aku tak guna daun sireh sbb tak kuasa nak g beli...giler PEMALAS...
bedak sejuk ada kat umah tapi MALAS bancuh begitu juga ngan tepung ubi...
hehehehhe
Memandangkan Cik Bobot kene ruam susu. 
Mula-mula aku letak Baby Oil...tak nak ilang. 

Last2 aku letak je Milk Lotion Baby Johnson tu kat muka dia and kat tempat yang kene ruam susu tu. 



Alhamdulillah, hilang. 

CAm tak caya je lotion ni leh ilangkan ruam susu...
tapi apa-apa pun tu semua kuasa Allah. 
Dengan izin-Nya ruam susu kat muka Cik Bobot ilang.
Korang pun leh try. 
Lepas mandi korang sapu lotion tu kat muka anak korang. 
InsyaAllah ruam tu akan ilang..

tapi klu bertambah lagi 
ATAU
ruam tak hilang sila dapatkan nasihat doktor 
(^ ^)v