OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, February 8, 2011

B.A.T.O.K

Korang mesti tak suka kala tiba waktu ke'batok'kan....aku pun tak suka. Lagi-lagi untuk wanita preggy. Seksanya...cian korang. Nak makan ubat pun tak leh takut effect kat baby...

Aku ada petua untuk korang ilangkan batok korang tu....petua ni untuk orang yang memang TAK SUKA makan UBAT, TAK MO makan UBAT and TAK BLEY makan UBAT sebab ke'preggy'an...

First, korang amek kapur. BUKAN kapur tulis ATAU kapur barus!

Tapi kapur yang orang makan ngan sireh tu...korang campur ngan limau nipis. Sapu kat leher korang diikuti dengan Selawat dan Bismillah....nak lagi mujarab korang mintakla mak korang sapukan, sebab mak kita akan sapu dengan penuh kasih sayang....tak caya? hmmm...ritu masa aku batok mak aku sapukan....Alhamdulillah, baik terus!

P/s: Tapi apa-apa pun semua berlaku atas izin-Nya...InsyaAllah~