OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, February 21, 2011

H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y

rini genap le umur aku 28....
Perrrgggghhhh!
lagi 2 nombor je aku masuk 30-an!
cepatnya masa berlalu....
kalau masa umur 20-an...rasa cam mude remaje jek
masa tu lambat lagi nak 30...relax lu...hohohohoho!
la ni...poning palo angka da nak dekat 30!
hahahahaha!

apa-apa pun aku bersyukur kepada Allah
Yang Maha Esa
sebab beri aku peluang untuk menghirup udara di bumi-Nya
beri aku peluang untuk melihat tumbesaran anak-anak ku
beri aku peluang untuk berbahagia dan berkasih sayang ngan Encik Usben
beri aku peluang untuk bersama-sama
Umi, Abah, Mak, Ayah, 
Adik-adik aku, 
Abang dan Kak Iparku, 
begitu juga 
Encik Usben dan anak-anak
Terima Kasih Ya Allah atas rezeki yang 
Engkau berikan pada ku
Terima Kasih atas kasih sayang-Mu 
padaku Ya Allah
Walaupun terkadang aku alpa dengan suruhan-Mu
Ampunkan aku Ya Allah Ya Rabbi

Kek?
Nan ado!
ketidajenuhan wang jadi tak de kek...
huhuhuhu
=___=

Encik Usben nanti awak banje saye kek yea biler awak senang....
hehehehehe
(^ ^)

Thanks to all friends and crib yang wish kat fesbuk and henpon!

Happy Birthday To Me!